NALTROS

Qui som
DEFINICIÓ

FILOSOFIAGÜELLBARÓ arquitectura és un estudi d’arquitectura ubicat al Camp de Tarragona que neix el 2014 amb el principal objectiu de treballar amb i per a les persones i que aquestes millorin la seva qualitat de vida mitjançant la transformació dels espais que usen quotidianament.

Treballem per a clientes i clients privats i públics de tot el territori, siguin petits o grans, amb els que teixim una relació de respecte i confiança professional a través d’una forma de treballar exigent i adaptada a les noves realitats.


CLIENTS PÚBLICS

HAN CONFIAT AMB NOSALTRESEQUIP

QUI SOM?


Per a cada nou projecte oferim un servei a mida, àgil i detallat. Per aquest motiu, confeccionem un equip de professionals ajustat a les exigències i requeriments inicials que el client ens marca.

Entenem l’ofici com un treball en equip, per això comptem amb una xarxa de col.laboradors especialistes en diversos camps: arquitectes, consultors d’instal.lacions, consultors d’estructures i gestors de la construcció.
COAC núm. 61271
ALFONS GÜELL I BARÓ

Des de 2014, sóc la cara visible de GÜELLBARÓ arquitectura. Sóc arquitecte llicenciat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (UPC, 2010). Vaig completar la meva formació acadèmica i professional col.laborant amb els arquitectes Moisés Gallego - Alex Gallego - Sergi Garcia (Gallego Arquitectes, 2009-2011) a Barcelona i Eugene Marchese - MJ Neal (Marchese & Partners Int, 2012) a Sydney (Austràlia).

Crec que l’exercici de la professió és un procés d’aprenentatge constant, continuo fent camí en el coneixement i la recerca. En aquest sentit, vaig obtenir el Premi Extraordinari de Final d’Estudis pel màster en Anàlisi i Gestió del Territori (URV, 2018) i el postgrau d’Especialització de l’Arquitecte en l’Administració Pública (COAC, 2018).

Sense tenir cap familiar arquitecte, de petit imaginava la meva casa ideal i jugava a dibuixar-la, del dret i del revés, una vegada i una altra. Després la construïa amb peces de ‘lego’ i les habitava amb figures de ‘playmobil’.

Crec en el dibuix com un camí per aprendre a mirar, comunicar i imaginar. 

Avui, tinc la sort de continuar imaginant, jugant, dibuixant i construint escenaris de la vida quotidiana.

DIBUIXOS D’INFÀNCIA ︎


© GÜELLBARÓ arquitectura 2022 - Tots els drets reservats